На Київщині надовго заплановано масові відключення світла: графік

У Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії

У Боярській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади.

За словами чиновників, відключення світла заплановано за такими адресами та графіком:

- 09.06.2023 з 09:00 до 20:00 - Малютянка: Амосова, Ботанічна, Виноградова, Гоголя, Європейська, Зелена, Зоряна, Кобзарська, Лісова, Матросова, Молодіжна, О.Пересвіта, Оленівська, Перемоги, Піпи , Травнева, Ювілейна. Боярка: Б.Хмельницького

- 10.06.2023 з 09:00 до 20:00 - Малютянка: Чехова, Лісова, Гоголя, Лісовий, Чехова пров., Перемоги, Матросова, Ботанічна, Миру, Воровського, Воровського пров., Річкова, Дачна, Лісова. Тарасівка: Братів Щеглій пров., Шевченка, Бондарчука. Боярка: Петлюри, Б.Хмельницького, Молодіжна. Княжичі: Воздвиженська. Малютянка: Затишна. Забір'я: Зелена.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради. Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

10 липня 2023, 09:35

"Масові", "масштабні"...Якщо просто написати "відключення світла за адресою" - це не те, а от масові, масштабні - це краще звучить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися