На трасі Київ — Одеса обмежили рух вантажного транспорту

Що треба знати водіям

На автомобільній трасі Київ — Одеса обмежили рух вантажного транспорту. Подробиці розповіли в Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, обмеження ввели для збереження дорожнього покриття у спеку. Відсьогодні, 10 липня, набули чинності літні заборони на рух вантажного транспорту з 10:00 до 18:00. В інший час рух вантажного транспорту дозволено.

Обмеження діятимуть в межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь у сім тон. Це стосується таких автомобільних доріг міжнародного значення:

·       Київ — Одеса;

·       Одеса — Рені;

·       Одеса — Мелітополь.

Обмеження не стосуються таких категорій автомобілів:

·       транспорту спецпризначення та такого, що здійснює перевезення небезпечного, швидкопсувного вантажу, людей, живих тварин і птиці;

·       вантажу для запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, для потреб військових, оборони;

·       товарів подвійного призначення та гуманітарної допомоги.

Окрім того, діятиме дозвіл на пересування автівок, які здійснюють міжнародні перевезення. Для цього треба бути зареєстрованим в електронній системі "єЧерга". Скільки триватимуть обмеження в Патрульній поліції України поки що не повідомили.

У Києві ввели обмеження руху великовагового транспорту при температурі повітря понад +28ºС з п’ятого липня. Обмеження діють з 10:00 до 22:00 для вантажівок вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь понад сім тон. Обмеження стосується як в’їзду в Київ, так і пересування столицею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Василькові сталася ДТП з перекиданням іномарки на інші автівки. Внаслідок аварії постраждала 45-річна жінка. Водій автомобіля Audi, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі авто Peugeot. В результаті відбулося зіткнення та останній перекинувся на припарковані транспортні засоби.

Читайте також, що на залізничній дорозі під Києвом електричка на смерть збила чоловіка.

Читайте также