"Укрзалізниця" запускає один із найважливіших поїздів із Києва: деталі

Державна компанія "Укрзалізниця" відновлює курсування одного зі своїх найпопулярніших поїздів

Державна компанія "Укрзалізниця" відновлює курсування одного зі своїх найпопулярніших поїздів сполученням Київ-Хелм. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами залізничників, продаж квитків на цей рейс було закрито з 16 липня, оскільки польська залізниця запланувала масштабний ремонт колій на ділянці, якою проходить маршрут цього поїзда: у разі початку цих робіт, поїзд перестав би курсувати до вересня 2023 року.

Квитки на поїзд №19/20 будуть доступні на 20 днів вперед у додатку Укрзалізниці, у чат-ботах та на сайті.

Графік курсування: Поїзд №19/20 Київ — Хелм вирушає з Києва щодня о 18:14, до Хелма прибуває о 05:00. Поїзд №19/20 із Хелма вирушає о 23:40 і прибуває до Києва о 13:02.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.

Кубраков заявив, що сьогодні це один із найуспішніших транспортних проектів, метою якого є створення єдиного логістичного простору, що охоплює 20 залізничних станцій між Києвом та містами-супутниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися