Київська область була атакована дронами РФ: є руйнування (Фото)

Російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136 у ніч проти 11 липня

Російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136 у ніч проти 11 липня — поліція показала наслідки нальоту ворога. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував у соціальних мережах начальник поліції регіону Андрій Небитов.

За його словами, уламки збитих шахідів було виявлено в одному із населених пунктів області. Внаслідок падіння було пошкоджено вікна та господарські будівлі приватного домоволодіння, виникло загоряння трав'яного настилу.

Потерпілих немає. На місці працюють екстрені служби та поліція.

двічі били ракетами по будівлі Головного управління розвідки Міністерства оборони України на Рибальському острові в Києві і намагалися вбити начальника ГУР Кирила Буданова. Про це йдеться в матеріалі британського журналу The Economist про головного українського розвідника.

Журналісти пишуть, що удари завдавалися у березні 2022 року, а також у травні цього року – 29 травня противник намагався атакувати штаб-квартиру ГУР балістичними та крилатими ракетами, проте вони були збиті.

Після цього російська пропаганда почала поширювати інформацію про нібито поранення і навіть загибель Буданова, проте це виявилося фейком.

Читайте также