У Києві сталася трагедія: рятувальники виявили труп чоловіка (Фото)

У Дарницькому районі української столиці біля Дніпровської набережної сталася трагедія на воді — рятувальники виловили з Дніпра тіло потонулого чоловіка

У Дарницькому районі української столиці біля Дніпровської набережної сталася трагедія на воді — рятувальники виловили з Дніпра тіло чоловіка, що потонув. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Головного управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Києві.

За словами рятувальників, тіло 27-річного чоловіка було виявлено вдень 10 липня. Водолази доставили загиблого на берег і передали до рук поліції.

Причини та обставини встановлюватимуть правоохоронці. У ДСНС закликали не нехтувати правилами відпочинку на воді.

Нагадаємо, що у Гостомельській громаді на території Київської області заборонили купатися у водоймах — відповідне рішення було ухвалено місцевою військовою адміністрацією. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської СВА.

За словами чиновників, у Гостомельській СТГ під час дії військового стану заборонено купатися та використовувати засоби пересування на воді.

Таке рішення було ухвалено на засіданні постійної комісії Держтомельської селищної військової адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Водночас було обговорено можливі негативні наслідки купання у водоймах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися