У Київській області масово відключать світло (АДРЕСИ)

Де буде тимчасово відсутнє електропостачання

У Фастівському районі Київської області тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи у кількох населених пунктах регіону. Про це мешканців попередили у міській владі, передають "Коментарі".

Відключення світла заплановані через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Тимчасово буде відключення електроенергії в в електромережах Боярської міської територіальної громади сьогодні, 12 липня. У зв’язку з виконанням ремонтних робіт світла не буде з 07:00 по 19:00 у Боярці по вулиці Молодіжна, а також за такими адресами з 09:00 по 17:00:

·       Малютянка: Ботанічна;

·       Тарасівка: Північний, Майбороди, Незламності;

·       Боярка: Яблунева;

·       Забір'я: Перемоги.

З 06:00 по 18:00 буде відсутнє електропостачання ще в кількох населених пунктах:

·       Жорнівка: Лісна, Дачна;

·       Княжичі: Єдності, Воздвиженська, Шкільна, Вишнева, Загородня, Газопровідна, Грушевського та провулок Вербовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти поширили фейкову новину про нібито аварійну ситуацію на Київській гідроелектростанції. Цей фейк спростували в компанії "Укргідроенерго". Прокремлівські ресурси розганяють "новину", що нібито українська влада заявила, що Київська ГЕС на 93% аварійна і це може призвести до затоплення Києва.

Нагадаємо, закритий міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує витратити десятки мільйонів гривень на прибирання. Згідно з умовами тендеру, підрядник має надавати послуги з прибирання та миття приміщень протягом року — з серпня 2023 року по кінець липня 2024 року. На комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу ДП МА "Бориспіль" та інших об’єктів аеропорту готові витратити понад 51,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що в селі під Києвом скандал із закупівлею системи оповіщення населення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

12 липня 2023, 07:50

Як не "масштабно", то "масово".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися