Київська міська електричка кардинально змінить проїзд: новий графік

В українській столиці кардинально змінять графік курсування київської міської електрички

В українській столиці кардинально змінять графік курсування київської міської електрички – причиною стане проведення ремонтних робіт на стрілочних переведеннях на станції "Борщагівка". Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба електрички.

За словами транспортників, розклад ранкових та вечірніх рейсів зміниться з 17 липня. Роботи продовжуватимуться переважно вночі, але торкнеться розкладу крайніх рейсів кільцевої електрички.

— 17 липня не курсуватимуть 3 вечірні рейси через Почайну: 21:31 із Дарниці, 21:39 зі Святошина, 22:31 із Дарниці.

— 18-22 липня не курсуватимуть 4 ранкові та 3 вечірні рейси через Почайну: 05:31 із Дарниці, 05:39 зі Святошина, 06:31 із Дарниці, 06:39 зі Святошина, 21:31 із Дарниці, 21:39 зі Святошина, 22:31 із Дарниці.

— 23 липня не курсуватимуть 4 ранкові рейси через Почайну: 05:31 із Дарниці, 05:39 зі Святошина, 06:31 із Дарниці, 06:39 із Святошина..

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.

Кубраков заявив, що сьогодні це один із найуспішніших транспортних проектів, метою якого є створення єдиного логістичного простору, що охоплює 20 залізничних станцій між Києвом та містами-супутниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися