У Києві серйозно змінили проїзд громадського транспорту: деталі

В українській столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту

В українській столиці серйозно змінили проїзд громадського транспорту – йдеться про зміну курсування автобусів та тролейбусів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс" на його ресурсах.

За словами комунальників, змінено рух автобусів маршруту під номером 78 на Кільцевій дорозі у напрямку станції метрополітену "Васильківська" через проведення дорожніх робіт. Рух організовано без заїзду на зуп. "вул. Лятошинського", "С. Жуляни-1", "С. Жуляни-2".

Також змінено рух тролейбусів під номерами 8 та 42Д Севастопольською площею через ремонт доріг. Вони їдуть на маршруті Повітрофлотський проспект — вулиця Смілянська — вулиця Святослава Хороброго.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.

Кубраков заявив, що сьогодні це один із найуспішніших транспортних проектів, метою якого є створення єдиного логістичного простору, що охоплює 20 залізничних станцій між Києвом та містами-супутниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися