Потужні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Києві та у Київській області буде чутно потужні вибухи через планові роботи піротехніків. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районі Київської області може бути чутно потужні вибухи через знищення боєприпасів.

"Увага, у Вишгородському районі сьогодні, 12 липня, проводять знищення вибухонебезпечних предметів. Може бути гучно. Зберігайте спокій – роботи планові!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Мешканців столиці також попередили про гучні вибухи на околицях міста. "На околицях міста можуть лунати звуки вибухів! Сьогодні, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах Києва може бути гучно!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації столиці.

Мешканців Києва та Київської області запевнили, що підривні роботи планові, закликали зберігати спокій, а в разі оголошення повітряної тривоги прямувати до найближчого укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область 11 липня зазнала чергової атаки російських окупантів безпілотниками-камікадзе. Усі повітряні цілі були знищені силами Протиповітряної оборони України. Однак, у Фастівському та Обухівському районах Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників пошкоджені приватні житлові будинки. Жертв та потерпілих немає. 

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа у недобудованій будівлі у селі Софіївська Борщагівка. По вулиці Велика Окружна горіла крівля та окремі приміщення на третьому поверсі недобудови. Пожежу на площі 800 квадратних метрів гасили майже чотири десятки рятувальників.

Читайте також, де у Києві в багатоповерхівці прогримів вибух та сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися