Автобуси та тролейбуси у Києві кардинально змінили маршрути

Про що столичний перевізник попередив пасажирів

У Києві протягом кількох днів низка тролейбусів курсуватиме за зміненими маршрутами. Про це киян та мешканців столиці попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, зміни в курсуванні громадського транспорту повязані з дорожніми роботами на Севастопольській площі. У Києві на період проведення ремонтних робіт 13 та 15 липня тролейбуси курсуватимуть за зміненими маршрутами:

·       13 липня внесли зміни в маршрути тролейбусів №8, 9-К, №22-К, №30, №35, №40, №40-К, №42-Д та автобусів №22, №25, №69 та №119;

·       15 липня змін зазнають маршрути тролейбусів №8, №9-К, №22-К, №30, №35, №40 та 42-Д.

Через ремонт доріг на Севастопольській площі сьогодні, 13 липня, об’їзд ділянки організовано за маршрутом: Повітрофлотський проспект — вул. Смілянська — вул. Святослава Хороброго, далі за діючими маршрутами.

У суботу, 15 липня, через ремонтні роботи з 10:00 до 12:00 рух тролейбусів буде організовано за такими маршрутами:

·       №8, №9-К, №35 та №40 відповідно від станції метро "Площа Українських Героїв", станції метро "Палац спорту", проспекту Свободи та станції метро "Палац спорту" до площі Космонавтів;

·       №22-К, №30 та №42-Д відповідно від вул. Ольжича,  вул. Милославської та  вул. Ольжича до Індустріального шляхопроводу.

Нагадаємо, на поїзди з Києва стартував продаж квитків на жіночі купе. Купити їх можна виключно у мобільному застосунку та поки що на чотири рейси, серед яких два — з Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві утворюються величезні затори через ремонт доріг та мостів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися