У Києві розпочнуть масштабне будівництво музею Голодомору: що зроблять

В українській столиці розпочнуть масштабне будівництво у музеї Голодомору

В українській столиці розпочнуть масштабне будівництво у музеї Голодомору — йдеться про завершення зведення, на яке виділять 574 мільйони гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Верховної Ради України на її сайті.

За словами парламентаріїв, законопроект має на меті виділити додаткові кошти з державного бюджету в сумі 573,9 млн гривень на завершення будівництва та введення в експлуатацію другої черги Національного музею Голодомору-геноциду, на платформі якого відбуватимуться основні офіційні заходи до 90-х роковин Голодомору 1932 року. -1933 років.

У Верховній Раді стверджують, що ініціатива збалансована, а також не потребує додаткових витрат із держбюджету країни на 2023 рік.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

14 липня 2023, 14:49

Вот это явно то, что сейчас нужнее всего. А может лучше бы наконец сделали нормально дороги и разметку бы обновили? Как там с укрытиями дела обстоят? Все уже привели в порядок? Школы, садики, больницы уже отремонтированы?

Марс

14 липня 2023, 13:00

Кличко, деньги девать некуда? Совсем спятил.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися