У Києві створили унікальну екологічну стежку для активного відпочинку (ВІДЕО)

Киян запрошують долучитися до активного відпочинку на екостежці «Труханів трейл»

Киян запрошують долучитися до активного відпочинку на Трухановому острові. Для тренувань та прогулянок створена екологічна стежка під назвою "Труханів трейл". Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний, передають "Коментарі".

"Труханів трейл" складається з двох маршрутів: один має протяжність 11,4 км, а інший - 8,7 км. Ці маршрути створені для бігу, скандинавської ходьби та катання на гірському велосипеді. Екологічні стежки пролягають через озера, дубові та соснові ліси, а також піщані пляжі. Крім того, на "Труханів трейл" є кілька ефектних фотозон та зручних місць для відпочинку.

Для того, щоб розпочати прогулянку на "Труханів трейл", можна обрати одну із двох стартових точок: біля Пішохідного або Північного мосту.

Побачити всі переваги маркованих маршрутів, які проходять пересіченою місцевістю острова, можна на наступному відео.


Нагадуємо, що у Подільському районі Києва облаштують нову пішохідну алею. Провести комплексний благоустрій території та створити повноцінну пішохідну зону планують між проспектами Свободи та Правди. Нова зелена локація у Києві площею в один гектар має стати комфортною для прогулянок та дозвілля киян і гостей столиці на свіжому повітрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися