У Києві створили чат-бот для повідомлень про браконьєрство: подробиці

У столиці працює чат-бот для боротьби з браконьєрством на воді

Поліцейські Києва створили чат-бот для боротьби з браконьєрством на воді. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У столиці з метою охорони біоресурсів, акваторії та прибережних зон створено чат-бот з назвою @Water_Police_bot у месенджері Telegram. За допомогою бота можна повідомляти про браконьєрство на воді. Громадяни можуть використовувати цей бот для зв'язку з черговою частиною або оперативниками відділу поліції в річковому порту Київ та надсилати повідомлення про правопорушення, а також ділитися геолокацією місця скоєння злочину.

Використання чат-бота дозволяє громадянам легко та швидко повідомляти про виявлені правопорушення на воді. Надсилання геолокації місця злочину допомагає поліції точно встановити місце вчинення правопорушення, особливо у випадках, коли громадяни не можуть чітко описати місцевість або визначити орієнтири. Крім того, через бота можна зв'язатися з поліцією анонімно.

На стоянках катерів, суднах, річкових вокзалах та прибережних територіях розміщені наліпки з qr-кодом чат-бота @Water_Police_bot. 

picture

Нагадуємо, що киян запрошують долучитися до активного відпочинку на Трухановому острові. Для тренувань та прогулянок створена екологічна стежка під назвою "Труханів трейл". Для того, щоб розпочати прогулянку на "Труханів трейл", можна обрати одну із двох стартових точок: біля Пішохідного або Північного мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

15 липня 2023, 23:17

Срочно! Сосед потравил тараканов! Популяция под угрозой! Спасите милых рыжиков от полного уничтожения! А в той субстанции, которая называется днепровской водой, может выжить разве что какой-нибудь ксеноморф.

андрей

15 липня 2023, 13:24

Стучи на рыб-инспекцию, и попадеш в самую точку! Бо больше бракош чем инспекция не существует!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися