У Києві на понад десяти пляжах небезпечно купатися: перелік

Стало відомо, на яких пляжах Києва не рекомендовано купатися

На одинадцяти пляжах Києва небезпечно купатися. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в місті Києві, передають "Коментарі". 

Згідно з результатами досліджень, про які Держпродспоживслужба повідомила комунальному підприємству "Плесо" та КМДА, виявлені невідповідності вимогам Гігієнічних нормативів якості води водних об'єктів на деяких пляжах міста. 

За результатами санітарно-мікробіологічних та санітарно-хімічних досліджень проб води, на пляжах "Веселка", "Дитячий", "Молодіжний", "Райдуга", "Тельбін", "Центральний", "Троєщина", "Чорторий", "Галерний", "Вербний" та "Пуща Водиця" не рекомендовано купатися.

Моніторинг якості води водних об’єктів проводився з 3 по 9 липня в місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах міста Києва, де можливий відпочинок із купанням, пляжах: "Венеція", "Веселка", "Дитячий", "Золотий", "Молодіжний", "Передмістна Слобідка", "Райдуга", "Тельбін", "Центральний", "Троєщина", "Чорторий", "Галерний", "Вербний" та "Пуща Водиця".

Нагадуємо, що поліцейські Києва створили чат-бот для боротьби з браконьєрством на воді. У столиці з метою охорони біоресурсів, акваторії та прибережних зон створено чат-бот у месенджері Telegram. За допомогою бота можна повідомляти про браконьєрство на воді. Громадяни можуть використовувати цей бот для зв'язку з черговою частиною або оперативниками відділу поліції в річковому порту Київ та надсилати повідомлення про правопорушення, а також ділитися геолокацією місця скоєння злочину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися