У Києві через спеку обмежили рух транспорту: яких авто це стосується

У столиці введено тепловий режим

Сьогодні з 15-ї години на території Києва введено тепловий режим. У зв'язку з цим, тимчасове обмеження дорожнього руху поширюється на великоваговий транспорт. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Обмеження руху стосується транспорту, вага якого перевищує 24 тони, а навантаження на вісь становить більше 7 тонн. Це обмеження стосується як в'їзду в Київ, так і пересування містом.

Головна мета цих заходів полягає в збереженні дорожнього покриття, яке руйнується через інтенсивний рух великовагового транспорту в спекотну погоду.

Час дії обмежень може змінюватись залежно від температурного режиму.

Нагадуємо, що з Сум до Києва вирушив перший евакуаційний потяг Суми-Київ з безкоштовним проїздом. Цей потяг буде курсувати щодня. Окрім того, на вокзалі у Києві "Укрпошта" буде здійснювати виплату грошової допомоги громадянам.

"Коментарі" повідомляли, що в Київській області мешканців Бучі почали готувати до національного спротиву. Підготовку цивільного населення до Програми національного спротиву ініціювала Бучанська районна військова адміністрація. Тренували громадян бійці 133-го батальйону тероборони області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися