На Київщині збудували дуже важливий завод: що потрібно знати

У Бородянці на території Київської області відновили важливий завод, зруйнований російськими окупантами на початку повномасштабного вторгнення

У Бородянці на території Київської області відновили важливий завод, зруйнований російськими окупантами на початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою міністерства економіки України.

За словами чиновників, завод "Еко Баскет" виробляв екоупаковку з натурального букового шпону і повністю згорів навесні минулого року після попадання російського снаряда на другий поверх будівлі у центрі міста. Власник Олена Мартинюк дізналася про грантову програму "Власна справа" та вирішила спробувати отримати кошти на відновлення свого бізнесу:

"Я була морально розбита, але ця новина дала мені імпульс. Для мене цей грант не про гроші, а про повернення в Україну. Це те, що мене повернуло", - сказала Мартинюк.

Заявку на грант жінка заповнила за одну ніч і, отримавши позитивну відповідь, повернулася до Бородянки та відновила виробництво.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

18 липня 2023, 11:38

Пі-і-і-ісец!!! Ну ду-у-уже важливий завод. Я от прям бачу як ця , ну дуже важлива, натуральна упаковка допомогає Україні у війні. Кацапи бачать її і тікають! Мабуть так. Журналюштам решпект. А про спорткомплекс у селі - це вообще ПІСНЯ! Ще не всім відбудували будинки, а бюджетні кошти треба освоювати (піліть). Круче, тільки реконструкція скверів у Кременчуці по 3 лімона. А дрони досі купують волонтери. А добрі броніки та іншу амуніції - хлопці за свій рахукок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися