У Києві на Воскресенці повністю перекриють рух транспорту (Карта)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Воскресенка 19 липня заплановано перекриття руху на вулиці Кібальчича

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Воскресенка 19 липня заплановано перекриття руху на вулиці Кибальчича – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами чиновників , рух буде перекрито з 07:00 до 23:00 на ділянці від проспекту Воскресенського (колишній бульвар Перова) до вулиці Остафія Дашкевича (колишня вулиця Курнатовського) в обидва напрямки.

Об'їзд здійснюватиметься за такими схемами:

- вул. М. Кібальчича – вул. О. Дашкевича – вул. І. Микитенко – просп. Воскресенський;

- просп. Воскресенський – вул. С. Стальського – вул. О. Дашкевича – вул. М. Кібальчича.

Дорожники пообіцяли працювати оперативно, щоб якнайшвидше відкрити рух.

vXnPVoewhnZnCgODrL8e3GBqF.jpeg

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.

Кубраков заявив, що сьогодні це один із найуспішніших транспортних проектів, метою якого є створення єдиного логістичного простору, що охоплює 20 залізничних станцій між Києвом та містами-супутниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

19 липня 2023, 10:18

Жертва онлайн навчання, чи від народження такий? Аффтор має приблизне уявлення про те що пише. ДНІПРОВСЬКИЙ район міста Києва а не Деснянський. "...на Воскресенці повністю перекриють рух транспорту..." А ось за таке треба надавати по писку. Бо бреше. Ганьба Дмитрий Гринниченко!

1

19 липня 2023, 09:55

Воскресенка - це Дніпровський район і до Деснянського відношення не має. Карту в зуби і вчіть мат.часть, "журналисти"

Віра

19 липня 2023, 09:19

Чи ви не в курсі, що Воскресенка то не Деснянському район, а Дніпровський?!!! Ніколи не були Деснянським районом!!!! Ганьба!

Net

19 липня 2023, 08:34

А яка різниця? Під час воєнного стану це робити, нормально? У людей житло пошкоджено, а вони всі дороги ремонтують. Вчасно! Це капець

Володимир

19 липня 2023, 07:42

Так, Кібальчича чи Кибальчича? Вже якось домовтесь між собою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися