У Києві збираються знести будівлю величезного заводу: що треба знати

В українській столиці збираються знести один із цехів заводу "Більшовик", який розташований біля Шулявського шляхопроводу

В українській столиці збираються знести один із цехів заводу "Більшовик", який розташований біля Шулявського шляхопроводу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що комунальне підприємство "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" оголосило тендер на демонтаж цеху №5 колишнього заводу "Більшовик" з очікуваною вартістю 93,38 млн грн.

Відгуки на тендер очікують до 24 липня поточного року, а аукціон заплановано на 25 липня. За вищезазначену суму потрібно буде розібрати наземну частину одно- та двоповерхових цегляних будівель цеху без збереження придатних матеріалів, вивезти 25,3 тис. тонн будівельного сміття на відстань до 22 км та утилізувати його.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області збираються розпочати масштабне будівництво у селищі Петропавлівська Борщагівка — йдеться про будівництво нового спортивного комплексу. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Борщагівська сільрада уклала договір із фірмою, яка без тендеру стала підрядником на першу стадію будівництва нового спорткомплексу у селі.

За підсумками закупівлі замовник заплатить 2 млн. 768 тис. 66,30 гривень за робочий проект будівництва спортивного комплексу у селі Петропавлівська Борщагівка з улаштуванням подвійного призначення – укриття. Термін, відведений на розробку проекту, – липень-грудень 2023 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олександр

23 липня 2023, 09:04

Ломать не строить. Завод не построят новый, будет ЖК какой то !!!! Все застроили уже, зелень вырубали. Какой город был зелёный. А сейчас одна стройка

Надія

22 липня 2023, 11:13

Спортивний комплекс якраз на часі Ви що робите,в країні війна?Краще б ці гроші віддали на ЗСУ.Боженько,що робиться.

Алика

22 липня 2023, 10:54

А потом Кличко будет кричать, что щемят местные власти. Сволочи, дети в школах ярмарки устраивают, чтоб собрать копейки для фронта, а эти гады миллионы в военное время направо и налево разбрасывают. А народ все на Зеленского валит, хоть тот из кожи вылазит, чтоб страна не загнулась. А власти на местах хернёй занимаются. Предлагаю Кличко со компанией на фронт, пусть там ребятам в глаза посмотрит и заодно себя проявит.

Ибн

21 липня 2023, 15:20

Ну да нахрена незалежной завод !))))

Марс

21 липня 2023, 09:47

От суки! Іде ТАКА ВІЙНА! А в зелених немає турбот!, порохобот, сносит не Президент, а Мер города. То есть мурло с обтбитыми мозгами.

Марс

21 липня 2023, 09:46

Фабрику поРАШЕНки снесите

От суки! Іде ТАКА ВІЙНА! А в зелених немає турбот!

20 липня 2023, 10:07

От суки! Іде ТАКА ВІЙНА! А в зелених ніяких турбот!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися