У Києві врятували кота, якого господарі кинули у зачиненій квартирі (ФОТО)

Тварина змогли витягнути з квартири та врятувати завдяки дзвінку небайдужої киянки

З квартири багатоповерхівки у Києві врятували домашнього кота, який був замкнений і жив там без нагляду господарів. Про це розповіли у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

Про те, що сталося, правоохоронці дізналися від небайдужої місцевої мешканки. Жінка зателефонувала до поліції та повідомила, що в одній із висоток у Дарницькому районі протягом двох тижнів на балконі кричить кіт. Вважаючи, що тварина потребує допомоги, вона викликала наряд патрульних і вказала, де саме жив пухнастик.

Поліцейські, які прибули за адресою, з'ясували, що в квартирі, де знаходився кіт, останнім часом ніхто не проживає.

Тоді вона викликала співробітників служби порятунку тварин. Рятувальники пробралися на балкон, змогли дістати кота та посадили його у переноску. Тепер він буде у безпеці.

А в поліції нагадали киянам стежити за своїми вихованцями та не залишати їх у біді.

Як раніше писали "Коментарі", у червні під час пожежі у багатоповерхівці на Троєщині рятувальники змогли евакуювати двох котів . Пожежа сталася на вулиці Бальзака, 55. Домашніх улюбленців, які незабаром прийшли до тями, пожежники передали господарям

А в березні в Ірпені врятували впертого кота, що засів високо на дереві, за допомогою спецтехніки. Зоозахисники повідомили, що кіт три доби сидів на дереві і не міг самостійно злізти. В олонтери з місцевими жителями намагалися різними способами спустити кота на землю. Проте зляканий кіт уперто сидів на висоті понад одинадцять метрів. Спільними зусиллями з рятувальниками кіт все ж таки опинився в руках зоозахисників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

25 липня 2023, 14:47

Это ж какая-то скотина его закрыла в квартире и свалила. Очень хорошо, что котика заметили и забрали

леонід

24 липня 2023, 19:03

оце сенсація браво .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися