У Києві до невпізнання змінюють Окружну дорогу: подробиці (Фото)

У Голосіївському районі української столиці до невпізнання змінюють Велику окружну дорогу

У Голосіївському районі української столиці до невпізнання змінюють Велику окружну дорогу — йдеться про капітальний ремонт покриття на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Вечірній Київ.

Відомо, що завершальний етап робіт відбувається на Кільцевій дорозі, а саме на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони. У напрямку на Одеську площу вже влаштували верхній шар покриття. Наразі тривають фінальні роботи у напрямі Жулянського шляхопроводу.

Для верхнього шару використовують щебенево-мастичний асфальтобетон, який має покращені характеристики та підвищену зносостійкість. Дорожники зазначають, що гарантія на нове покриття – 5 років. У рамках капітального ремонту Кільцевої дороги оновлюють вулицю Композитора Лятошинського.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

25 липня 2023, 15:01

"до невпізнання" - это, конечно, очень сильное заявление. на самом деле просто задорого перекладывают асфальт. Причем, на том участке покрытие было достаточно неплохим и до ремонта. Его там, помнится, уже меняли пару лет назад. Зато вот с Жулянским мостом почему-то никто ничего не спешит делать. Равно как и с участком от моста в направлении Новуса и дальше. До него как-то руки все время не доходят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися