На Київщині запровадять революційну зміну: що хочуть зробити

На Київщині планують запровадити революційне нововведення — йдеться про оновлення дизайну прапора та герба регіону

На Київщині планують запровадити революційне нововведення — йдеться про оновлення дизайну прапора та герба регіону. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами голови ОВА Руслана Кравченка, з 1999 року на гербі Київщини зображено Юрія Змієборця, який копіює і нагадує Георгія Побідоносця на гербі Московської області та Москви. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну постало питання про зміну символіки. Вона має відповідати українській історії, культурним цінностям, враховувати соціально-економічні особливості та традиції регіону.

У зв'язку з цим було ухвалено рішення про заміну герба та прапора області. Експерти погодили, що на гербі має бути символ ангела. Варіантів прапора кілька – герб із зображенням ангела на різних кольорових фонах, серед яких синій, білий та пурпуровий.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.

Джерело: https://t.me/kyivoda/10720


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

25 липня 2023, 19:44

Новый герб - это, без сомнения, архиважная проблема, требующая срочного и безотлагательного решения (и, конечно же, освоения на это сбюджетных редств). Такая же, как гигантский трезубец и постоянное переименование улиц, ага. Когда уже наконец закончится этот наш извечный идиотизм?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися