У Київській області буде чутно потужні вибухи

Місцева влада попередила мешканців та назвала причину

У Київській області буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Белоцерківському районі Київської області сьогодні, 25 липня, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"25 липня на Ольшаницькому родовищі гранітів, що в Білоцерківському районі, проводяться вибухові роботи. Вони пов'язані з технологічними процесами", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Через планові вибухові роботи в деяких громадах області до 20:00 місцеві мешканці можуть чути звуки вибухів. У Київській обласній військовій адміністрації закликали зберігати спокій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти знову атакували Київ з повітря в ніч проти 25 липня. Цього разу були задіяні дрони-камікадзе іранського виробництва Shahed-136. За словами начальника Київської державної військової адміністрації Сергія Попка, повітряна тривога у Києві тривала три години. Це була шоста атака російських окупантів за липень. Сили Протиповітряної оборони України виявили та збили всі цілі на підльоті до Києва.

Читайте також, що у Києві затримали винуватця смертельної ДТП на блокпості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися