На Київщині відкрили нову станцію поліції: що треба знати

У Фастівському районі на території Київської області відкрили нову поліцейську станцію

У Фастівському районі на території Київської області відкрито нову поліцейську станцію. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Головного управління Національної поліції в Київській області на її ресурсах.

За словами правоохоронців, у відкритті взяли участь голова поліції Київщини Андрій Небітов, його заступник Максим Очеретяний, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Фастівського управління поліції, представники місцевого самоврядування, голова селища.

Під час відкриття станції начальник поліції Київської області вручив капітанові поліції сертифікат про завершення навчання, помпову рушницю та ключі від службового авто, а також подякував голові Бишевській ОТГ Івану Різній за співпрацю.

Поліцейський офіцер товариства Юрій Ващенко обслуговуватиме 15 населених пунктів. Поліцейська станція знаходиться за адресою: с. Яблунівка, вулиця Миру, 2.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

26 липня 2023, 10:02

НА ФОТО - ВОРЫ И КОРРУПЦИОНЕРЫ, ТОРГОВЦЫ НАРКОТИКАМИ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися