За тиждень транспортного локдауну Київ втратив 3 мільйони доларів

За перші сім днів жорсткого карантину в Києві, коли громадський транспорт почав працювати за спецперепустками, а люди втрачали час у дорозі, місто втратило майже три мільйони доларів. Про це свідчать результати дослідження компанії А+С Україна.

Компанія порівняла соціально-економічні втрати в робочі дні минулого і позаминулого тижня. За підрахунками фахівців вийшло, кияни втратили 81,3 мільйона гривень.

Але поступово затримка зменшилася до звичних значень - з 58% у понеділок, 5 квітня, до 42% в п'ятницю 9 квітня. 42% середньодобової затримки у п'ятницю - це уже майже стільки ж, як у п'ятницю позаминулого тижня, коли громадський транспорт працював у звичайному режимі.

У компанії вважають, що на цьому тижні кияни, швидше за все, будуть спостерігати зміцнення нового статус-кво і попереджають, що колапсів, ймовірно, не буде, але до планування своєї мобільності варто підійти відповідально.

Нагадаємо, що локдаун в Києві ввели з 5 по 16 квітня. У цей період громадський транспорт працює тільки за спецперепустками, яких влада Києва випустили 500 000 штук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

14 квітня 2021, 10:01

Гость, закінчувати треба з даунами при владі - поганою мітлою аж до Америки гнати....

Гость

14 квітня 2021, 09:43

Лишнее доказательство того, что надо заканчивать с этими локдаунами

Вася

14 квітня 2021, 09:43

Транспорт ездит совсем пустой. Есть даже когда ни одного человека на весь огромный вагон. Ни одного! Зато пробки на дорогах неимоверные. Спасибо власти! Она как всегда думает только о себе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися