"Укрзалізниця" запускає нові поїзди з Києва: опубліковано графік

Державна компанія "Укрзалізниця" запускає нові потяги з української столиці до Львова найближчими днями

Державна компанія "Укрзалізниця" запускає нові поїзди з української столиці до Львова найближчими днями — додаткові поїзди курсуватимуть у пікові дні 28, 30 та 31 липня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

Відомо, що квитки на додаткові рейси між Львовом та Києвом вже у продажу. У п'ятницю, 28 липня, у рейс вирушить поїзд 163/164 Київ – Львів. О 06:28 він вирушить із Києва та прибуде до Львова о 13:58. Назад: зі Львова о 14:50, прибуття до Києва о 22:47.

30, 31 липня додаткові рейси здійснить поїзд 191/192, який вирушатиме з Києва о 07:05 та прибуватиме до Лева о 14:49. Назад: відправлення зі Львова о 14:37, прибуття до Києва о 22:05. Квитки на всі ці рейси вже доступні для придбання у додатку Укрзалізниці, у чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запускає новітній залізничний маршрут сполученням Київ-Вишгород на території Київської області - це зроблять у рамках проекту Kyiv City Express. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

За його словами, це стало можливим завдяки важливому судовому рішенню щодо повернення у власність ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" нерухомого майна. Йдеться про локомотивне депо, будівлю служби колії та інше майно.

Кубраков заявив, що сьогодні це один із найуспішніших транспортних проектів, метою якого є створення єдиного логістичного простору, що охоплює 20 залізничних станцій між Києвом та містами-супутниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


юрий

26 липня 2023, 11:37

Гарне діло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися