На Київщині відкрили пункти безкоштовної допомоги: список адрес

У Таращі на території Київської області відкрили місця безкоштовної допомоги місцевим жителям

У Таращі на території Київської області відкрили місця безкоштовної допомоги місцевим жителям - йдеться про відновлення роботи "пунктів незламності". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Таращанської міської територіальної громади.

За словами чиновників, пункти допомоги розпочали роботу за такими адресами: м.Тараща, вул. Шевченка, 39, будівля Таращанського академічного ліцею "Ерудит", м.Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1, приміщення Таращанської міської ради, с.Северинівка, вул. Шевченка, п'ята, будівля Северинівського ліцею, с.Кившувата, вул. Свободи, 69, будівля КЗ ТМР "Кившоватський сільський будинок культури", с.Велика Березянка, вул. Михайлівська, 2, приміщення Великоберезянського сільського будинку культури.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися