У Києві обмежать рух транспорту: де та коли (СХЕМА)

У столиці проводять поточний ремонт на Голосіївському проспекті

У Києві на Голосіївському проспекті частково обмежили рух транспорту. Тут проводять поточний ремонт. Про це повідомляє КМДА з посланням на КК "Київавтодор", передають "Коментарі".

Рух буде обмежено із 21:00 до 8:00 28, 29 та 30 липня. На ділянці від пл. Деміївської до пл. Голосіївської оновлюватимуть покриття в обидва напрямки.

На першому етапі ремонту на ділянці зніматимуть старе асфальтове покриття. Дорожники працюватимуть у вечірній і нічний час, щоб менше впливати на трафік.

picture

Як раніше писали "Коментарі", у Києві протягом цих вихідних кілька маршрутів автобусів і тролейбусів курсуватимуть за новим розкладом. Через ремонт дороги закриють рух тролейбусів вулицею Митрополита Василя Липківського на ділянці від вулиці Січеславської до Солом’янської площі. Ремонтні роботи у ці дні триватимуть на ділянці від вулиці Січеславської до вулиці Кавказької.

Нагадуємо, що Бучанська міська рада оголосила про старт унікального гуманітарного проєкту з доставки медичних препаратів у лікарні за допомогою спеціальних безпілотників. У Бучанському районі Київської області невдовзі можна побачити у небі безпілотники із жовто-блакитним маркуванням та червоними крилами. Місцевих мешканців закликали зберігати спокій. Ці безпілотні літальні апарати використовують для порятунку життя пацієнтів у лікарнях. Безпілотники доставляють гуманітарні вантажі, ліки та компоненти крові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися