"Київгаз" зробив важливе попередження: що потрібно знати мешканцям

У компанії "Київгаз" зробили важливе попередження для мешканців української столиці

У компанії "Київгаз" зробили важливе попередження для мешканців української столиці із закликом перекривати блакитне паливо під час виходу з житла. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, перекриття газового крана допоможе убезпечити сусідів та свою квартиру. Також не можна залишати без нагляду газові прилади під час їхньої роботи.

"Обов'язково закривайте крани на газових приладах та перед ними після закінчення користування газом", - наголосили фахівці.

Ще користувачі повинні контролювати справність роботи димовентиляційних каналів, слід перевіряти тягу до включення і при роботі газових приладів. Кияни закликали дотримуватись правил користування газовими приладами та турбуватися про власну безпеку.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися