На Київщині буде дуже важка зима: попередження влади

На території Київської області очікується дуже важка зима – російські окупанти знову мають намір атакувати критичну інфраструктуру

На території Київської області очікується дуже тяжка зима — російські окупанти знову мають намір атакувати критичну інфраструктуру. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на конгресі регіональної влади.

За його словами, Росія й надалі намагатиметься знищувати критичну інфраструктуру, а наступна зима може бути важчою за попередню. Він зазначив, що підготовка до зими та стабільне проходження опалювального сезону – одне з першочергових завдань влади всіх рівнів.

Кравченко заявив, що Київщина розпочала підготовку до опалювального сезону ще наприкінці травня. Сьогодні готовність в області становить близько 60%. Також він сказав, що наразі вирішується питання забезпечення Київщини достатнім обсягом біопалива та генераторами.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киев12345

31 липня 2023, 12:46

з такою гнилою владою вже якось нічого не дивує

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися