У Києві чиновник із ЖЕКу вручив повістку інспектору з паркування після виписаного йому штрафу

Інспектор із паркування впевнений, що отримав повістку від директора київського ЖЕКу у якості помсти за виписані йому штрафи

Начальник одного із ЖЕКів у Києві вручив повістку у військкомат інспектору з паркування після того, як отримав штрафи за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на "ТСН".

Інспектор Сергій працює в одному з великих столичних районів та одного разу натрапив на порушника паркування, який виявився директором місцевого ЖЕКу. Обурений чиновник спочатку погрожував інспектору відключити воду в його квартирі, що так і не зробив.

Потім він дізнався особисті дані Сергія, його адресу проживання і врешті-решт вручив йому повістку у військкомат. Саме тоді інспектор і дізнався, що чиновником був порушник правил дорожнього руху, з яким він знайомий.

Незважаючи на те, що Сергій має відстрочку від військової служби, чиновник вимагав прийти до місцевого Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Інспектор упевнений, що це була помста за штрафи, які він виписував, проте співробітник ЖЕКу це заперечує.

За його словами, жодного конфлікту не було і це збіг обставин, оскільки повістку виписав Деснянський ТЦК та СП.

В результаті Сергій сходив у військкомат та підтвердив бронювання від загальної мобілізації.

Як раніше писали "Коментарі", з 1 серпня в Україні вручатимуть нові види повісток . Перший тип повістки видаватиметься для уточнення особистих даних: інформації про склад сім'ї, стан здоров'я, місце роботи та проживання тощо. Другий тип – на проходження військово-лікарської комісії. Ця повістка зобов'язує пройти медобстеження. До неї дають карту медогляду військовозобов'язаного, на якій після - буде вказано висновок ВВК про придатність, непридатність чи обмежену придатність до військової служби. Третій тип – це мобілізаційний розпорядження. Таку повістку вручать військовозобов'язаному після проходження медкомісії, якщо його визнають придатним до служби в армії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЫЫ

1 серпня 2023, 16:04

Типичный украинский пидор

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися