"Київгаз" зробив важливу заяву щодо штрафів: що потрібно знати

В акціонерному товаристві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо штрафів для мешканців української столиці

В акціонерному товаристві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо штрафів для мешканців української столиці - там спростували інформацію про нібито покарання за розведення голубів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами газовиків, онлайн-підтримка отримала звернення від клієнтки, яка стурбована оголошенням з чату будинку. У ньому йшлося про "можливе накладення штрафів" на житлово-будівельний кооператив за "створення передумов для розведення голубів".

Зазначалося, що цей штраф мали розподілити між собою та сплатити всі мешканці. Насправді фахівці Управління експлуатації газових мереж після обстеження газопроводу за адресою цього будинку зафіксували потребу в оновленні фарбового покриття. Об'єкт було внесено до плану робіт.

"Оскільки йдеться про газопровід, який знаходиться в обслуговуванні "Київгазу", його фарбування буде здійснено за рахунок експлуатаційних витрат (ціною оператора ГРМ) відповідно до порядку черговості планових робіт", - сказано в повідомленні .

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради. Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися