У Києві зробили важливу заяву щодо роботи кондиціонерів: що потрібно знати

В українській столиці зробили важливу заяву про роботу кондиціонерів

В українській столиці зробили важливу заяву про роботу кондиціонерів — мешканців закликали менше використати ці прилади для економії електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба національної енергетичної компанії "Укренерго".

За словами енергетиків, влітку багато енергооб'єктів вимикають для ремонту, тому працюючим – особливо важко. Споживачам достатньо вимкнути кондиціонер у години найбільшого навантаження – з 16:00 до 23:00.

Також городянам радять охолоджувати тільки ті кімнати, в яких перебуваєте, по можливості замінити кондиціонер на вентилятор, а потужні електроприлади не включати одночасно. Прання та нагрівання бойлера слід перенести на ніч.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/2226


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дакма

5 серпня 2023, 01:13

Хай Клічко на свій пент-хауз ставить вентилятори!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися