У Києві є унікальний величезний будинок із двома адресами: що відомо (Фото)

У Дарницькому районі української столиці є унікальний величезний багатоповерховий будинок із двома адресами

У Дарницькому районі української столиці є унікальний величезний багатоповерховий будинок із двома адресами. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого журналістами видання РБК-Україна.

Відомо, що житлова будівля, що знаходиться в Дарницькому районі Києва та має дві адреси – вулиця Андрія Малишка, 3 (16 під'їздів) та Дарницький бульвар, 7 (8 під'їздів), одна з них.

Як говориться в оповіданні, довжина будинку – понад 500 метрів, що робить його найдовшою житловою будівлею у Києві разом із будинком на Заболотного.

У будинку 48 ліфтів та 1152 квартир. Зовнішні стінові панелі зроблені в заводських умовах із облицюванням білою глазурованою керамічною плиткою, стіни в лоджіях, входи, торці сходових майданчиків та проїзди фанеровані темно-зеленою, екрани лоджій – світло-сірою глазурованою плиткою.

Нумерація під'їздів у цьому будинку теж не починається з краю, перший під'їзд тут можна знайти посеред будівлі. Щоб не заплутатися, вдома висять вказівники.

Фотогенічним "півмісяць" робить виноград, багато років тому посадили місцеві мешканці.

Над будинком працювали такі архітектори: А. І. Заваров, С. Я. Ходік; Ю. Г. Рєпін, Ф. І. Боровик, Є. В. Рязанцева та велика група інженерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися