У Києві та в Київській області буде чутно потужні вибухи

Місцева влада попередила мешканців та назвала причину

У столиці та в Київській області буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній та міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 4 серпня, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"На Шамраївському родовищі гранітів, що в Білоцерківському районі, проводяться вибухові роботи. Вони пов'язані з технологічними процесами", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Через планові вибухові роботи в деяких громадах області місцеві мешканці можуть чути звуки вибухів. У Київській обласній військовій адміністрації закликали зберігати спокій. Окрім того, у Вишгородському районі Київської області також може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

Мешканців столиці також попередили про гучні вибухи на околицях міста.

"У передмісті столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій. У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом під час відпочинку на території елітного спортивно-розважального комплексу потонув десятирічний хлопчик. Подробиці трагедії — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві повідомлено про підозру посадовцям Державної служби з надзвичайної ситуації України через авіакатастрофу в Броварах, в якій загинули багато високопосадовців. У Державному бюро розслідувань заявили, що повідомлено про підозру посадовцям ДСНС, через дії яких в авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України та цивільні громадяни.

Читайте також, як посадовця військової адміністрації Києва викрили на схемі виїзду ухилянтів за кордон

Джерело: https://t.me/kyivoda/10903


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися