Автобуси та тролейбуси у Києві кардинально змінять маршрути

Столичний перевізник попередив пасажирів про зміни

У Києві протягом цих вихідних, 5 та 6 серпня, кілька маршрутів тролейбусів та автобусів курсуватимуть за новим розкладом. Про це киян та гостей столиці попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс" та у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними перевізника, у суботу, 5 серпня, та у неділю, 6 серпня, через ремонт дороги внесли зміни в роботу громадського транспорту, який курсує Повітрофлотським проспектом. Наземний громадський транспорт протягом двох днів працюватиме так:

·       автобус №22 – у напрямку руху до вул. Тростянецької від вул. Медової до Севастопольської площі за власним маршрутом, далі – вул. Донецька – вул. Левка Мацієвича – Чоколівський бульвар – проспект Валерія Лобановського, далі за власним маршрутом;

·       автобус №25 – у напрямку руху до Національного музею історії України у Другій світовій війні від залізничної станції "Київ – Волинський" до Чоколівського бульвару за власним маршрутом, далі – проспект Валерія Лобановського (без заїзду на Севастопольську площу), далі за власним маршрутом;

·       автобус №119 – у напрямку руху до вул. Василя Касіяна від Контрактової площі до Севастопольської площі за власним маршрутом, далі – вул. Донецька – вул. Левка Мацієвича – Чоколівський бульвар – проспект Валерія Лобановського, далі за власним маршрутом.

·       тролейбус № 42Д (під номером 42А) – у напрямку руху до станції метро "Либідська" від вул. Ольжича до Севастопольської площі за власним маршрутом, далі – Повітрофлотський проспект – вул. Івана Огієнка – вул. Георгія Кірпи – вул. Січеславська – вул. Митрополита Василя Липківського – вул. Гетьмана Павла Скоропадського – вул. Жилянська – вул. Антоновича – станція метро "Либідська".

·       маршрутка № 205 – у напрямку Дарницької площі від Індустріального шляхопроводу до Чоколівського бульвару за власним маршрутом, далі – проспект Валерія Лобановського (без заїзду на Севастопольську площу), далі за власним маршрутом;

·       маршрутка №239 – у напрямку станція метро "Либідська" від станції метро "Шулявська" до Чоколівського бульвару за власним маршрутом, далі – проспект Валерія Лобановського (без заїзду на Севастопольську площу), далі за власним маршрутом.

Читайте також, де в Солом'янському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися