На Севастопольській площі у Києві обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям та скільки триватимуть обмеження

В Солом'янському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор" та в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту обмежили відсьогодні, 27 липня. Обмеження діятимуть до 27 серпня. У тунелі на Севастопольській площі у Києві розпочали ремонт дорожнього покриття. На першому етапі дорожній робіт, який триватиме близько двох тижнів, рух транспорту буде обмежено в напрямку площі Космонавтів. Потім дорогу ремонтуватимуть у зворотному напрямку. Основні дорожні роботи будуть виконувати вночі та на вихідних. У будні ремонтники працюватимуть лише на одній смузі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва на Кільцевій дорозі через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту. Обмеження діятимуть до 31 липня через фінальний етап капітального ремонту. Дорожники будуть облаштовувати верхній шар дорожнього покриття. Робити триватимуть на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони (до перейменування — Ватутіна).

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. Як триває будівництво нового мосту — дивіться фото.

Читайте також, що з Києва до Закарпаття запустили додатковий поїзд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися