На Кільцевій дорозі у Києві надовго обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям про в’їзд та виїзд зі столиці

У Голосіївському районі Києва на Кільцевій дорозі через ремонтні роботи частково обмежать рух транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, рух транспорту обмежать з понеділка, 17 липня. Обмеження діятимуть до 31 липня. З наступного тижня на Кільцевій дорозі розпочнуть фінальний етап капітального ремонту. Дорожники будуть облаштовувати верхній шар дорожнього покриття. Робити триватимуть на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної оборони (до перейменування — Ватутіна).

Такі роботи вже виконали на ділянці від вулиці Територіальної оборони до Одеської площі. Ремонтні роботи завершили на п’ять днів раніше запланованого терміну. В комунальній корпорації "Київавтодор" оприлюднили схему обмеження руху транспорту.

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. Як триває будівництво нового мосту — дивіться фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської у червні. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. 

Дивіться також фото, як у Києві триває масштабне будівництво естакади на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися