У Києві триває масштабне будівництво естакади на Оболоні (ФОТО)

Які роботи заплановані та що вже встигли зробити

В Оболонському районі Києва триває масштабна реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, на транспортному вузлу вже влаштували тимчасові проїзди і дорожню розмітку та встановили дорожні знаки. На об’єкті забетонували 14 з 80 паль, перевлаштували світлофори та опори контактної мережі. Будівельники також розпочали перекладати водопровідні мережі.

Дворівнева естакада буде довжиною основного проїзду у понад три кілометри. Тут облаштують велосипедні доріжки протяжністю у понад 1,5 кілометри. На розв’язці буде шість смуг руху. Довжина шляхопроводу – понад 250 метрів. Окрім того, побудують новий підземний перехід. Відкрити рух на новій естакаді обіцяють до кінця цього року. Повністю завершити весь комплекс робіт на цьому об’єкті планують до кінця 2024 року. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської у червні. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. 

Читайте також, що кільцева електричка у Києві змінить розклад руху поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися