На Дегтярівському шляхопроводі у Києві почали будувати новий міст (ФОТО)

Як триває модернізація споруди та які роботи вже виконали

На Дегтярівському шляхопроводі у Києві почали будівництво нового мосту. Про хід масштабних будівельних робіт розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Дорожники демонтували з Дегтярівського шляхопроводу майже всі балки — 13 з 17 конструкцій. Невдовзі демонтують останні чотири. Паралельно розпочали будувати новий міст та вже забудували 26 паль з 88 необхідних. Цей шляхопровід буде на один метр вищим, ніж демонтований. Ширина Дегтярівського мосту збільшиться з 28 м до 40 метрів. Це дозволить облаштувати велосипедні доріжки і комфортні тротуари для пішоходів.

У комунальній корпорації "Київавтодор" додали, що поруч з Дегтярівським мостом триває капітальний ремонт вулиці Олександра Довженка. Тут прокладають новий колектор дощової каналізації та вже облаштували нижній шар дорожнього покриття в напрямку Берестейського проспекту.

Завершити основні будівельні роботи на Дегтярівському мосту та на вулиці Олександра Довженка планують до кінця цього року. Однак повний комплекс робіт буде завершено наступного року.

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської у червні. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. 

Дивіться також фото, як у Києві триває масштабне будівництво естакади на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися