У Києві сталася трагедія: на Оболоні знайшли труп чоловіка (Фото)

В Оболонському районі українській столиці сталася трагедія на воді — з Дніпра в затоці Собаче гирло дістали тіло чоловіка, що потонув

В Оболонському районі українській столиці сталася трагедія на воді — з Дніпра в затоці Собаче гирло дістали тіло чоловіка, що потонув. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За словами рятувальників, водолази дістали тіло чоловіка з глибини 12 м за 30 м від берега та передали його правоохоронцям, які встановлюватимуть обставини трагічного випадку.

Мешканців столиці закликають не нехтувати правилами безпеки під час відпочинку на воді та у разі виникнення якоїсь надзвичайної події дзвонити за номером 101.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.

Читайте также