У Києві зникає відоме величезне озеро: що з ним сталося (Фото)

На Подільському районі української столиці на житловому масиві Виноградар практично повністю обміліло озеро Синє

У Подільському районі української столиці на житловому масиві Виноградар майже повністю обміліло озеро Синє, яке називають Синьоозеркою. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на каналі "Чудовий Київ".

За словами автора, комунальне підприємство "Плесо", яке займається утриманням водойм Києва, вже провело тендер на дослідження причин обмілення. Вартість робіт складає 150 тисяч гривень. Дослідження вже мали стартувати.

Нагадаємо, що у Дніпровському районі української столиці сталася трагедія — на озері Райдужне втопилася дівчинка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Державної служби з надзвичайних ситуацій на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами рятувальників, 7 серпня о 13:21 надійшло повідомлення про те, що на озері Райдужне під час купання з поля зору зникла дитина.

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло дівчинки з глибини 1.7 м за 10 м від берега та передали його правоохоронним органам, які і встановлюватимуть причини та обставини трагічного випадку.

Читайте также