"Київгаз" зробив важливу заяву про показники лічильників: подробиці

В акціонерному товаристві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо показникiв лічильників - мешканцям розповіли, що робити, якщо дані були внесені некоректно

В акціонерному товаристві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо показникiв лічильників – мешканцям розповіли, що робити, якщо дані було внесено некоректно. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою "Київгазу" на його ресурсах.

За словами газовиків, виправити ситуацію є досить легко. Для цього потрібно залишити звернення будь-яким зручним способом: в особистому кабінеті, через службу підтримки чат у Viber або Telegram, на сторінках "Київгазу" у Facebook та Instagram або електронною поштою [email protected].

У зверненні слід зазначити номер особового рахунку "Київгазу" та додати фото лічильника.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися