Карантин у Києві змінять перед Великоднем

Карантин у Києві доповнять новими правилами на Великдень і травневі свята. Про це повідомив мер Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

За його словами, нові обмеження будуть розроблені фахівцями з комісії з надзвичайних ситуацій. Перелік нових обмежень киянам представлять перед Великоднем - 2 травня.

Кличко уточнив, що нові норми розроблять для того, щоб на після свят в Києві не стався новий спалах COVID-19. Також мер розповів, що буде з карантинними обмеженнями після 30 квітня.

"Скасують локдаун чи ні - все залежить від киян. Від того, наскільки вони усвідомлюють і піклуються про своє здоров'я. Чи дотримуються люди прості, але дуже важливі правила. На жаль, але ще до цього часу не всі це розуміють", - сказав глава Києва.

Додамо, що рішення про те, чи продовжувати або скасовувати посилені карантинні правила в столиці, буде прийнято за підсумками засідання комісія з питань ТЕБ та НС. Воно відбудеться за два-три дні до 30 числа.

Раніше журналісти Коментарів дізналися, чи є в Києві громадський транспорт, в якому можна їздити без спеціальних перепусток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Крысолов

16 квітня 2021, 13:44

Кличко не умён и очень плохо воспитан: интонации стабильно хамские...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися