У Києві анонсували масштабні відключення газу

Що треба знати споживачам

У Києві наступного тижня відключать газ через роботи з модернізації та секціонування газорозподільних мереж. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Київгаз".

За даними підприємства, тимчасове відключення газопостачання заплановане у Голосіївському районі Києва. Без блакитного палива з понеділка, 14 серпня, залишаться споживачі мікрорайону Віта-Литовська (Чапаєвка). Перелік адрес, де буде відсутнє газопостачання, можна подивитись за посиланням.

До робіт з модернізації та секціонування газорозподільних мереж на різних етапах залучать понад 120 фахівців та близько 20 одиниць автомобільної техніки, включно зі спецтавтотранспортом. Роботи з відновлення розподілу природного газу розпочнуться з 15 вересня. Відновлення газопостачання можливе лише за умови надання фахівцям АТ "Київгаз" доступу до всіх газифікованих приміщень для огляду та перевірки, а також за умови відсутності витоків та порушень Правил безпеки систем газопостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва надовго відключили гарячу воду у житлових масивах Оболонь, Пріорка, Куренівка та Мінський. Це пов’язано з проведенням планових гідравлічних випробувань теплових мереж. Роботи триватимуть до 22 серпня.

Читайте також, що у Києві не виключають блекауту та перевірять готовність до відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися