Росія вдарила по Києву "Кинджалами": чи всі ракети вдалося збити

Російські окупанти завдали удару ракетами "Кинжал" по українській столиці вранці 11 серпня

Російські окупанти завдали удару аеробалістичними ракетами "Кинжал" по українській столиці вранці 11 серпня. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який дав речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в ефірі комунального телеканалу "Київ".

За його словами, силам протиповітряної оборони вдалося збити всі ворожі ракети. Він зазначив, що серйозних руйнувань внаслідок падіння уламків у місті немає, інформація про постраждалих не надходила.

Шаманов заявив, що дані про кількість ракет нададуть пізніше Повітряні Сили ЗСУ.

Нагадаємо, що російські окупанти атакували Київську область дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч на 10 серпня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами голови Київської ОВА Руслана Кравченка, повітряна тривога тривала понад три години. У регіоні працювали сили протиповітряної оборони. Фактів влучень не зафіксовано, постраждалих відсутні.

За попередньою інформацією, падіння уламків також немає. Оперативні групи продовжують роботу з виявлення можливих ушкоджень.

Читайте также