Автобуси та тролейбуси у Києві змінять маршрути

Як курсуватиме транспорт у столиці зі змінами в русі

У Києві змінили маршрути автобусів та тролейбусів через проведення ярмарків продуктів у столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту тимчасово зміниться в суботу, 12 серпня. За новим графіком курсуватимуть маршрути автобусів №6, №34-ТР, №44, №61 та тролейбус №37А. У неділю, 13 серпня, буде змінено маршрут автобусів № 31. Заплановані продовольчі ярмарки на вулицях Йорданській, Лісківській, Татарській та Олександри Екстер.

Зранку та до закінчення ярмарків рух маршрутів автобусів буде організовано так:

·       №6 — від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·       №34-ТР — вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – вул. Приозерна – вул. Йорданська — проспект Степана Бандери – Оболонський проспект – станція метро "Почайна";

·   №44 — від залізничної платформи Лівий берег до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі — вул. Радунська до вул. Милославської;

·       №61 від залізничної платформи Троєщина до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·      №31 (у неділю, 13 серпня) — станція метро "Політехнічний інститут" – Берестейський проспект – вул. Богдана Гаврилишина –  вул. Довнар-Запольського – вул. Дегтярівська – вул. Білоруська – вул. Деревлянська – вул. Юрія Іллєнка – вул. Академіка Ромоданова – вул. Загорівська –  вул. Отто Шмідта – вул. Татарська.

Тролейбус № 37-А у суботу, 12 серпня, курсуватиме від станції метро "Лісова" до вул. Лісківської за діючою трасою руху, далі по трасі маршруту № 37.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва надовго відключили гарячу воду у житлових масивах Оболонь, Пріорка, Куренівка та Мінський. Це пов’язано з проведенням планових гідравлічних випробувань теплових мереж. Роботи триватимуть до 22 серпня.

Читайте також, де у Києві цими вихідними працюватимуть ярмарки продуктів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися