У Києві можуть кардинально змінити проїзд транспорту заради метро: деталі

В українській столиці хочуть продовжити роботу наземного громадського транспорту до останнього рейсу київського метрополітену

В українській столиці хочуть продовжити роботу наземного громадського транспорту до останнього рейсу київського метрополітену. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, мешканці столиці просять зобов'язати громадський транспорт та маршрутки працювати до останнього рейсу метро.

У Києві за годину-півтори до початку комендантської години городянам досить важко дістатися додому громадським транспортом. Служби таксі піднімають тарифи у кілька разів, і машини у багатьох випадках просто не приїжджають на виклик.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі.

Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.


Читайте также