"Укрзалізниця" повідомила про кардинальну зміну руху поїздів у Київській області

Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про кардинальну зміну руху поїздів на території Київської області

Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про кардинальну зміну руху поїздів на території Київської області через транспортну пригоду з вантажним складом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

За словами залізничників, низка поїздів найближчим часом прибуватиме до Києва за зміненим маршрутом, із затримкою до 1,5 години. У зворотному напрямку поїзди так само прямуватимуть із затримкою.

Це стосується поїздів №729 Черкаси - Київ (і зворотний рейс), №733 Дніпро - Київ (і зворотній рейс), №131 Дніпро - Львів, №43 Черкаси - Івано-Франківськ (і зворотний рейс), №731 Запоріжжя - Київ ( та зворотній рейс), а також №790 Київ – Кременчук, №102 Краматорськ – Херсон, №38 Київ – Запоріжжя, №80 Київ – Дніпро. Зміна маршруту для цих поїздів може призвести також до затримки інших рейсів, у тому числі приміських, що прямують через Фастів та Білу Церкву.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі.

Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися