На Київщині надовго перекриють рух транспорту: маршрут

У Білій Церкві на території Київської області на кілька днів перекриють рух транспорту

У Білій Церкві на території Київської області на кілька днів перекриють рух транспорту — причиною стане проведення групових велосипедних перегонів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою поліції регіону.

За словами правоохоронців, зі змагання пройдуть до 17 серпня включно. Графік проведення: 15 серпня – селище Пищики: 10:00 – 14:00, 16 серпня – селище Мала Вільшанка: 09:30 – 16:00, 17 серпня – Біла Церква: 10:00 – 15:00.

У Білій Церкві на вулиці Сухоярська через змагання тимчасово обмежать рух для автомобілів (від цвинтаря "Сухий Яр" до заводу "Термо-Пак"). Водіїв просять заздалегідь планувати свій маршрут.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі.

Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися