Пасажирів метро у Києві попередили про важливі зміни

Що змінилося у столичній підземці

У Києві розпочали почерговий капітальний ремонт ескалаторів на одній зі станцій метро. Про це розповіли у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

За даними перевізника, на станції метро "Палац спорту" відсьогодні, 15 серпня, почали капітальний ремонт ескалаторів. Ремонтні роботи триватимуть до 8 лютого 2024 року. Востаннє на цій станції планове обслуговування ескалаторів відбувалося у 2012 році.

У КП "Київський метрополітен" зазначили, що кожні 10-12 років ескалатор повністю розбирають, проводять заміну зношених запчастин та інші необхідні роботи. Окрім станції метро "Палац спорту", зараз проводять почерговий капітальний ремонт ескалаторів на станції метро "Шулявська".

В столичному метрополітені закликали дотримуватись правил безпеки під час поїздок підземкою, особливо дбати про дітей. Лише за першу половину серпня на ескалаторах метро у Києві травмувалися чотири дитини. Головною причиною травмування стала необережність та неуважність з боку батьків. Найпоширеніші причини травмування дітей відбуваються через потрапляння одягу, взуття чи пальців між рухомими східцями або поручнем та нерухомою частиною ескалатора.

Нагадаємо, з Києва та низки міст через значний попит серед пасажирів призначили додаткові поїзди. Курсуватимуть вони між Києвом та Кривим Рогом, Львовом і Ворохтою.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Читайте також, чому кільцева електричка у Києві скасувала низку рейсів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися